Witam Wszystkich użytkowników Internetu chciałbym was wszystkich ostrzec przed firmą M****O dlatego też zdecydowałem się na opisanie mojej felernej transakcji zakupu felg aluminiowych od Marcina P*****a właściciela firmy Auto Service M****O.
W kwietniu 2010 roku zakupiłem od Marcina P***** felgi aluminiowe zapewniał przed zakupem tych felg iż są bardzo dobrej jakości a gdy zapytałem czy jest możliwość zakupu osobno dekielków w razie np. zaginięcia lub kradzieży zapewniał że tak , po jakiś 2 miesiącach normalnego użytkowania tych że felg za uwarzyłem że z dekli osłaniających śruby odpada lakier a z felg nie , więc pojechałem do firmy M****O, mieści się ona w miejscowości Strzelce Górne, Dobcz ( garaż), i polubownie bez spisywania reklamacji oddałem dekle licząc na ich wymianę lub naprawienie wady, czekałem 3 miesiące i bez żadnego rezultatu oddano mi dekielki w takim samym stanie jakim oddałem bez dokumentu potwierdzającego moja reklamację więc w październiku 2010 roku złożyłem oficjalnie na piśmie reklamację, opisując całą sytuację i to że dekle od sierpnia w ogóle nie były użytkowane. Prawie po upływie miesiąca uzyskałem pismo od firmy ,,R*- **D’’ zajmującej się sprzedażą drzwi antywłamaniowych w Gnieźnie z odziałem w Świętochowicach i nie ciesząca się dobrą opinią. Firma ta na moją reklamację do firmy M****O odpisała mi że moja reklamacja jest NIEZASADNA, i stwierdziła że usterki powstałe są następstwem niewłaściwej konserwacji bądź jej brakiem. Nasuwa mi się automatycznie takie pytanie jak firma do której Ja nie składałem reklamacji i która nie jest producentem tych felg tylko dystrybutorem, może się wypowiadać na ich temat, z odpowiedzi wnioskuje iż co dwa miesiące powinienem kupować nowe felgi bo odpada lakier z dekielków a czemu nie felg, mało tego ta firma „R*- **D” W ogóle nie zajmuje się felgami . Więc gdy chciałem się dowiedzieć czego kol wiek na temat dlaczego oni się tak wypowiedzieli i dzwoniłem do tej firmy nie było tam osoby kompetentnej która by była w stanie udzielić mi jakiej kol wiek informacji na ten temat. Więc ja uważam że to wszystko to jest jakiś wielki przekręt . Nikomu nie życzę żeby się szarpał z jaką kol wiek firmą tak jak ja teraz z tymi dwoma firmami tzn. firmą M****O i firmą „R*- **D” takimi firmami powinien zająć się prokurator bo to czysty przekręt . Dlatego przed każdym zakupem takich przedmiotów warto sprawdzić skąd pochodzą gdzie jest producent i kto to sprzedaje . Bo naciągaczy garażowych robi się co ras więcej. Męczarnia trwa nadal.
[wymoderowano nazwy firm]
LUDZIE CZYTAJCIE NAPRAWDĘ WARTO FETNY ZAKUP FELG ALUMINIOWYCH
-
Gori
2010-12-17